czwartek, 10 lipca 2014

11. Serniczek inaczej

Drugi raz w życiu jadłam gotowany serniczek. Pierwszy był z twarogu, natomiast drugi z serka homogenizowanego! Zakochałam się w nim na zabój i muszę przyznać, że smakował mi bardziej niż ten początkowy. Był taki pyszny, taki kremowy, a jego zapach unosił się po całej kuchni <3 Zjedzony prosto z lodówki doskonale ochładzał w tę gorączkę. Inspirację zaczerpnęłam od Ilony, lecz wprowadziłam pewne zmiany :) 


Waniliowy serniczek na serku homogenizowanym (naturalnym oraz waniliowym) z płatkami ryżowymi podany z malinami i truskawkami


Zapowiada się genialny dzień, a teraz zmykam do kuchni robić śniadanie mojej siostrze! :D
Miłego dnia! <3

10 komentarzy:

  1. Gotowany z płatków ryżowych? Musze wypróbować bo uwielbiam gotowane serniczki ;)

    OdpowiedzUsuń
  2. Patriotyczny i wspaniałą ma konsystencję :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Przecudny kolor ma, nieskazitelny taki <3 z serka homogenizowanego jeszcze nie próbowałam :)

    OdpowiedzUsuń
  4. To będzie moje sobotnie śniadanko ☺yum,yum


    libellule21.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń
  5. Fajny delikatnie wyglądający mniam <3!

    OdpowiedzUsuń
  6. jeśli chodzi o sernik to mogę zjeśc go w każdej postaci <3

    OdpowiedzUsuń
  7. ja też tylko jadłam z twarogu!
    muszę kupić serek! koniecznie! :D

    OdpowiedzUsuń
  8. Nawet nie wiesz jak mi miło, że byłam dla Ciebie inspiracją :) Mam nadzieję, że smakowało! :D

    OdpowiedzUsuń
  9. Masz świetne pomysły! *-*

    OdpowiedzUsuń
  10. siostra pewnie też dostała pyszne śniadanie :D
    tego jeszcze nie jadłam ,muszę kiedyś spróbować :)

    OdpowiedzUsuń