Kakaowo-kawowe owsiano-gryczane ricotta buns z gorzką czekoladą, podane z bananem, czereśniami, śliwką, tahini, sezamem, prażonymi płatkami migdałów i miodem |
Czekałam na słońce - i się doczekałam. Koc, rower i prosto nad jezioro! Niestety tylko do połowy drogi. Widząc w oddali ciemne chmury zdecydowałyśmy się na powrót, jednak mała ulewa nas nie ominęła! Mam nadzieję, że dzisiaj będzie inaczej! Za oknem słońce, co zwiastuje pozytywny dzień!
Ostatnio bardzo pochłonęły mnie książki, czytam w każdej wolnej chwili. Trzeba korzystać póki czas, bo w roku szkolnym natłok obowiązków nie pozwala na takie przyjemności!
Dziękuję za nominację do LBA, postaram się jak najszybciej odpowiedzieć! :)
Miłego dnia! :)
Mam tak samo w przypadku książek - ostatnio tyle czytam, że sama siebie nie poznaję! Ale będzie przeczytane na zapas :P Ricotta bunsów jeszcze nie robiłam, Twoje wyglądają pysznie!
OdpowiedzUsuńhttp://theplateofblackdog.blogspot.com/
nie jadłam jeszcze ricotta buns :D
OdpowiedzUsuńkorzystaj ile możesz!
Kawa świetnie podkręca smak kakao ;)
OdpowiedzUsuńpodziel się przepisem na to cudo ! :)
OdpowiedzUsuńKawa i kakao to jeden z najbardziej zgranych duetów ;)
OdpowiedzUsuńhttp://poranny-talerz.blogspot.com/
powiedziałabym, że jest tam mnóstwo pysznych składników. I w sumie to racja, choć ja pominęłabym dodatek kawy, ale poza tym na pewno bym je polubiła :)
OdpowiedzUsuńMam nadzieję, że dziś sobie popływałaś i powygrzewałaś się ;)
OdpowiedzUsuńRicotta buns jeszcze przede mną i myślę, że może zgapię od Ciebie dodatki, bo całość wygląda obłędnie. :)
OdpowiedzUsuńhttp://kikidietetycznie.blogspot.com
Nie robiłam jeszcze tego cuda. Wygląda bardzo smacznie :)
OdpowiedzUsuńhttp://iwonka-bloguje.blogspot.com