Drożdżowe bananowo-waniliowe kluski, podane z gruszką, bananem, serkiem homogenizowanym waniliowym i orzechami włoskimi, herbata Sekret Esmeraldy z domowym sokiem malinowym i miodem |
Przepisu dzisiaj nie dodaję, bo wzorowałam się na pomyśle Pam, zamieniłam tylko mąkę na pszenną pełnoziarnistą, świeże drożdże na drożdże instant i dodałam ziarenka wanilii.
Jak ja się cieszę, że już weekend! Przez te dwa dni złapałam kilka niezadowalających mnie ocen. Teraz w końcu mogę odpocząć, miłego dnia! <3
super połączenie ! to dopiero musi być pychotka :))
OdpowiedzUsuńprzed takimi kulkami nawet ja bym się nie wzbraniała (bo do klusek u mnie tak średnio...) :)
OdpowiedzUsuńSmacznie :))
OdpowiedzUsuńja też uwielbiam wszystko co drożdżowe <3
OdpowiedzUsuńJuż czuję ich zapach! <3
OdpowiedzUsuńAle tu ładnie <3 ! Pysznosci *.*
OdpowiedzUsuńPrzyjaźń z drożdżami to cudowna sprawa <3
OdpowiedzUsuńo, jak ładnie podane!
OdpowiedzUsuńPyszne śniadanko jak zawsze u Ciebie :-) świetny pomysł z tymi kuleczkami :-)
OdpowiedzUsuń